Hjem 9 Aktiviteter 9 Voksenparti/Masters

Voksenparti

Et turnparti for nysgjerrige mosjonister på alle nivåer. Uansett om du aldri har turnet før eller om du er tidligere gymnast som ønsker å finne tilbake til gamle kunster. Treningen vil inneholde basistrening og tekniske turnøvelser som gir best mulig fremgang og mestring. I hovedsak jobbes det mot de typiske turn-elementene salto, stift, araber og flikk-flakk, men de fleste turnapparater er tilgjengelig til bruk. Det er ingen forventning om nivå på forhånd. Personlig nivå styrer bare om det jobbes mot enkeltelementer eller videreutvikling & kombinering av elementer. Samtidig vil det på dette partiet være ekstra takhøyde for å lære gymnasten å forstå hvorfor teknikken er som den er. Altså ikke bare hva som skal gjøres, men også hvorfor.

Håvard Haugland Bamle & Joachim Hallgren

Hovedtrenere voksenparti GTIF

Et parti for alle voksne som vil trene turn tilpasset til sitt eget nivå i et hyggelig og inkluderende miljø. For nye nysgjerrige mosjonister til erfarne gymnaster. Unge og eldre.

En typisk trening er delt inn i oppvarming (m/styrke og basistrening), en mellomdel (med styrt opplegg) og en valgfri del på slutten.

Hver trening har et hovedfokus som vil gjenspeiles i de to første delene. Apparater for både klassisk turn og troppsturn er tilgjengelig.