Hjem 9 Aktiviteter 9 Cheerleading

Cheerleading

Cheerleading er en spennende og variert lagidrett, som passer for alle. Du får en være en del av et godt samhold. Her heier alle på hverandre og hjelper hverandre til å bli bedre. Du får utfordret deg innen turn, hopp, stunts, kast, pyramider og mere.

Stefano Petersen

Sportslig Leder GTIF

Cheerleadingspartiene er for gutter og jenter i alderen 5.kl og eldre.

Cheerleading er en konkurranseidrett der lagene bedømmes for sine koreograferte show. Rutinene inneholder blant annet pyramider, kast, cheer (som er rop), hopp, turn og stunts. Cheerleading er en lagidrett der alles innsats vektes like høyt og synkrone bevegelser og timing er viktig.

PeeWee

PeeWee er for nybegynnere 5.kl og eldre. Her øves det på grunnleggende teknikk i løft, kast, pyramider og turn. Det øves inn oppvisningsprogram til juleoppvisning.
PeeWee trener 1 gang i uken.

Junior

Junior er for viderekomne født mellom 2010-2004. Her øves det koreografi til rutine som brukes i konkurranser. Junior konkurrerer i klassen Junior Intermediate lvl 2, og deltar med oppvisningsprogram på juleoppvisning.
Junior trener 3 ganger i uken.

Senior

Senior er for alle som er født i 2007 eller tidligere. Her øves det på litt høyere level stunts, og de forbereder rutine til konkurranser. Senior konkurrerer i klassen Senior Median lvl 3(lvl 5), og deltar med oppvisningsprogram på juleoppvisning.
Senior trener 3 ganger i uken.