Norgescup i apparatturn

mar 4, 2024 | Nyheter

GTIF hadde i helga 6 jenter som turnet i Norgescup i Kristiansand . Oline og Mille turnet i klasse 1. mens Mari , Karoline , Hedda og Sigrid turnet klasse 2.

Man kan delta i NC fra det året man fyller 13 år ,og med ca 150 jenter til start var det hard konkurranse. De 2 klasse 1 jentene hadde ikke turnet på dette nivået tidligere, og hadde en litt nervøs konkurranse i bom, det ble noen fall , men heldigvis gikk det betydelig bedre ut over i konkurransen.

Etter 4 apparater var det kun 0,05 poeng som skilte de to jentene i Milles favør. Selv om det ikke ble en topp plassering denne gangen ,var det en veldig godt gjennomført konkurranse. Jentene som stilte i klasse 2, har litt mere erfaring på dette nivået.

De har alle et nivå som på en god dag kan plassere dem på pallen , men de vet også at med så hard konkurranse , skal det ikke mye feil til ,før man er ute av lista på de 1/3 del som blir premiert. Denne gangen var det noe som gikk veldig bra, for utenom Hedda sin skranke, og Sigrid sitt hopp, var det frittstående som gav høyest score for GTIF jentene. Men det ble litt rusk i et eller flere av apparatene for alle 4. denne gang.men 9 plass til Hedda og 14 plass til Sigrid er veldig bra i denne konkurransen, de to andre havnet utenfor 1/3 lista ,men for Mari sin del var det utrolig nærme med sin 18 plass.

Laget som bestod av alle 6 jentene ble nr. 11 av 25 lag. Fin turnhelg med mange gode øvelser. Nå er det sørlandsmesterskap i Grimstad første helg i november ,neste konkurranse. Og så håper vi å få kvalifisert flere på Agder sitt lag i Norgesfinalen .